Satser litt på Etsy istedetfor blogg

Mrs Nielsen Crosstitch Embroidery Patterns

Delvis for moro skyld og fordi jeg syntes det er interessant å sette seg inn i markedsføringen samt tegne opp mønstre har jeg bestemt meg for å satse mer på mønsterbutikken jeg har på Etsy enn på selve bloggen.

Jeg kommer selvsagt stadig til å blogge, men jeg orker ikke maset med å finne noe å skrive om hver. eneste. dag.
Det har sine naturlige begrensninger hvor interessant liv man egentlig lever, og mitt består av turgåing og broderimønstre mens jeg irriterer meg over at katten atter en gang ligger på tingene mine.

Min satsing på etsybutikken sålangt har bestått av at jeg har lagt opp en mer helhetlig grafikk slik at det ser mer innbydende ut og man kan lettere se eksempler av de mønstrene som er til salg. Jeg har også fjernet den gamle Facebooksiden jeg hadde ettersom den strengt tatt het noe annet og lastet opp lignende grafikk til den slik at der ut som om de er tilknyttet hverandre.

Jeg har også fullført min serie med Postkort fra Sjælland og har laget tolv forskjellige mønstre totalt.  Det sirkulerer stadig et par ideer til i hodet mitt, så den serien vokser nok med tiden den også.

Jeg liker dem faktisk så godt at jeg mest antagelig kommer til å bruke tid fremover på å brodere dem selv. Begynner å bli et par uker siden sist jeg broderte noe. Boro puten ligger stadig på stuebordet og venter på litt oppmerksomhet, men merker jeg er mer et “korsstingsmenneske”. Før eller senere får jeg vel tvunget meg selv til å fullføre det.

Så sånn er det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *