Alene og uten tilsyn

dahlia

Tidlig til morgenen idag reiste Marius som vanlig på jobb. Han skulle innom noen kunder før han sammen med en kollega reiser videre inn til Oslo for å være med på en event. Han kommer ikke til å komme hjem ikveld, han kommer ikke hjem før imorgen ettermiddag.

Som betyr at jeg kommer til å sove alene igjen. Det er lenge siden sist jeg har hatt sengen for meg selv, og med unntak av enkelte tilfeller med ekstrem snorking, så savner jeg det ikke.

Jeg har ingen spesielle planer med ting jeg har lyst til å gjøre mens jeg har leiligheten for meg selv. Takket være værforandringene som har vært har jeg prøvd å holde migrenen i sjakk uten å ha den største suksessen. Mest antagelig kommer jeg til å bli sittende og glo på Steam-listen min og etter 30 minutter resonnere meg frem til at jeg “har ingenting å spille” hvorpå jeg blir sittende og surfe Netflix istedet uten å egentlig finne noe.

Superspennende planer med andre ord.

Det har lenge vært meningen at jeg skal se den nye Star Trek-serien som har kommet på Netflix, men jeg er aldri i humør eller har tid til å sitte og glo. Marius er heller ikke så interessert i Star Trek (han er megafan av Star Wars derimot) så det er en serie jeg vet jeg ser alene.

Kjøkkenet ser egentlig ikke ut sånn som det er nå og jeg burde sikkert ofre det en tanke å rydde og vaske litt, men med mindre migrenen gir slipp så kommer jeg definitivt til å bruke det som en unnskyldning til hvorfor det ser like jævlig ut når han kommer hjem igjen.

Faen heller, det blir sofaen uansett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *