Jeg forstår ikke hva som foregår!

prosjekt yggdrasil

I mai lagde jeg mønsteret Yggdrasil og lastet det opp for salg på Etsy. Til vanlig har jeg gjennomsnittlig 3 salg i måneden og jeg føler meg ganske fornøyd med det. Men jeg har endret prisingen fra £2 til $3. I tillegg har jeg lagt ut første bit av serien Sjællandske postkort, og siden de er mer detaljert, større og “mer” så har jeg satt prisen for dem til $5.

Tanken er at jeg ikke nødvendigvis skal tjene noe særlig på mønstrene, men at jeg som et minimum går i null. Slik det var tidligere så kostet markedsføringen mer enn hva jeg tjente inn på salg, så jeg gjorde finjusteringer rundt pris og valuta.

Jeg aner virkelig ikke hva som foregår, men den seneste uka har jeg hatt salg nesten hver eneste dag. Og jeg forstår ikke hvorfor!

Misforstå meg rett, jeg syntes det er kjempegøy at de finner fram til mønstrene mine og at det er folk der ute som vil kjøpe dem. Jeg forstår bare ikke hvordan jeg fikk det til…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *