Kinodate ikveld – Deadpool 2

kinodate ikveld

Det er ganske lenge siden sist vi har vært på kino. Det var egentlig meningen at vi skulle ut og se Infinity Wars, men det rakk vi aldri. Den første Deadpool-filmen så vi kort tid etter den hadde kommet ut. Marius spurte meg flere ganger om vi skulle se den, og som jeg poengterte “jeg ser den gjerne, bare ikke på Valentine’s Day hvor de andre gutta har lurt med seg damene sine.” For det første så hater jeg å se filmer på premierekvelder for folk ser aldri ut til å ha vanlig folkeskikk eller helt forstår at det mystisk nok er ANDRE mennesker i kinosalen som gjerne vil få med seg filmen og ikke deg på snapchat.

(Kjære Bølgen Kino, hvorfor har dere ikke mobilsperrer i kinosalene?)

For det andre så orket jeg ikke drama når det gikk opp for dama hva slags film hun hadde sagt ja til å se. Utrolig nok var det noe som skjedde i Sør-Korea da en venn av meg var og så filmen. En dame hadde visstnok brølt noe i retningen av “Du sa det var en ROMANTISK FILM!” og stormet ut. Deadpool fikk jo jenta til slutt, så teknisk sett er den jo romantisk.

Nå har filmen vært på kino i 2 uker, så jeg tror det skal være trygt. I tillegg er været supervarmt og solskinn, så de færreste har nok et ønske om å sitte i en kinosal. Det er lov å håpe ihvertfall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *