Plaskebasseng for voksne

dahlia

Som resten av sør/vest/østlandet har fått med seg er det helt forferdelig varmt. Igår var det faktisk levbart ettersom vind ble introdusert, jeg fikk til og med sydd et par lapper til. Men idag igjen er det nesten ulidelig. Så mens vi alikevel var ute for å handle diverse, stoppet vi innom både Jula og Biltema for å se om vi kunne finne et lite nok plaskebasseng til å ha på verandaen.  Det behøver ikke være megastort, det skal bare ha plass til meg.

Men der kunne dessverre hverken Biltema eller Jula levere da alt av mindre størrelser var utsolgt. Så siden vi alikevel var på Hvaltorget senere stoppet jeg innom en leketøysbutikk for å sjekke om de kanskje hadde noe. Og takk og pris, et lite regnbueplaskebasseng til 79 kr. SOLGT!

(Hadde vi ikke funnet noe vurderte jeg om det ville holde med plantekasse, presenning og gaffateip. Og det hadde sikkert holdt i massevis, men herregud til mas i sommervarmen.)

Jeg driter i om naboene ser meg sitte der i bh og shorts for å parkere den bleke rumpa mi opp i en regnbuefarget plastikkbalje med kaldt vann under en større parasoll som skygger for alt, jeg skal avkjøles! Verdighet er for andre folk. Sånne raringer som faktisk tåler sol i mer enn 5 sekunder.

Heldigvis er det hverken lys- eller snokeglipper i rekkverket til verandaen, så jeg hverken blotter meg ufrivillig eller blender halve nabolaget med mine Blendahvite legger. Jeg leier kanskje bare, men jeg trenger ikke traumatisere naboene av den grunn.

Det eneste jeg trenger nå er saftis, så er verden akkurat helt passe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *