Når man leker litt med farger og en kolibri

Når man leker litt med farger og en kolibri

Jeg så en utrolig kul måte å forme korsstingsmotiver på som jeg til tider forsøker meg litt på. Med varierende suksess. Idag la jeg ikke særlig mye arbeid i det, jeg skulle bare ha noe å dille med og fikk da laget en kolibri. Jeg broderte den i forskjellige farger, delvis for moro skyld, delvis for å bruke opp gammel tråd jeg har liggende.

Katten tilbrakte mesteparten av tiden liggende på sofaen i sola og blant mine gamle ulltråder. Hun var umulig å flytte og det var ikke snakk om at hun ikke skulle dytte alt på gulvet.

Dagene er lange og varme for en stakkars liten kattepus som bare vil kose og leke litt med ull.

Angående kolibrien tenkte jeg at jeg mye heller skal lage noe med en Warhol-effekt istedet. Bare istedetfor at den står der i fire forskjellige farger, så finner jeg fram fire forskjellige moderne mønstre istedet.
Jeg merker det blir vanskeligere og vanskeligere å finne lysten til å brodere slik som været er nå. Det frister langt mer å sitte på verandaen, følge med på min nye syrinbusk (håper jeg får blomster i år!) og bare slappe av. Godvær er flink til å gjøre en slapp og lat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *