Årets første invasjon av maur

dahlia

Sukkermaur må være den mest irriterende konsekvensen av sommer og godt vær. For atter en gang har de funnet en vei inn og gjort sin første okkupasjon av kjøkkenet.  Så jeg har støvsugd en hel skokk av dem og strødd litt kanel omkring mens jeg ventet på at Marius skulle komme tilbake fra Plantasjen med åtefeller. Sukkermaur liker visstnok ikke kanel. Og de stopper ikke nødvendigvis å gå et sted bare fordi man strør kanel omkring, de tar bare en lang omvei. Men det gav meg noe å gjøre mens jeg lette høyt og lavt etter inngangspunktet.

Marius kom endelig tilbake med åtefeller som vi har plassert ned ved der jeg TROR er inngangspunktet (som typisk nok er tomrommet i hjørnet under kjøkkenbenken) og rundt kjøleskapet. Forhåpentligvis håndterer det invasjonen for denne gang slik den gjorde sist år.

Jeg ønsker meg nytt kjøkken. Og det var meningen at vi skulle få ordnet det i år, men så sa bilen; “Ikke faen, jeg skal gi en serie med uforståelige feilmeldinger og være hos mekanikeren et par uker så det blir skikkelig dyrt først!” Og sånn ble det.

Men spisebordet hvor en kagge med saft stod tilgjengelig over natten, det har de ignorert blankt. Kresne jævler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *