En maidag i Bøkeskogen

En maidag i Bøkeskogen

Ifjor gikk vi masse tur sammen for å få Marius i mer aktivitet slik at han forhåpentligvis ville gå ned i vekt. Jeg var med ham hver eneste tur for det er vanskelig å forstille seg noe mer kjedelig enn å måtte komme seg over dørkarmen alene.

Bøkeskogen er et område vi liker godt å gå. Stiene er godt merket og man får kjørt seg litt i bakkene når det trengs. At det i tillegg er en Bøkekro som selger deg kuleis når du vil belønne deg selv for godt oppmøte (av deg selv) er heller ikke å kimse av.

Man kan trygt si at skogen har eksplodert i grønt takket være godværet som har kommet den siste tiden og nå ser det helt fantastisk ut der. Det har vært varmt i tillegg, nesten klamt, så utemulighetene har vært superb.

Bøkeskogen

Vi tok en rolig runde, forvillet oss ned på gamle motorveien før vi fikk oppover mot kroen igjen ved tunnelen. Som betyr at vi peiset oppover Helvetesbakken i godt tempo. Og til tross for at jeg ikke har gått noe særlig på 8 måneder og han har trent 3 ganger i uka i 4-5 måneder så klarte han endelig å holde følge med meg uten å sakke etter og må ta seg pause. Det sier kanskje litt om hvor utrolig dårlig form han var i, og hvor overraskende god min var.

Vi kommer nok aldri til å ta en lignende langtur som vi gjorde ifjor da vi gikk oss bort i 5 timer, men Bøkeskogen er sagtens stor nok til at man får seg en real tur uten at man går seg vill med det første.

Jeg hørte isbilen for første gang for et par uker siden. Sommeren er her ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *