Nytt år, enda eldre gubbe

dahlia

Vi starter påsken med mannens bursdag.

Bursdagskaken er allerede i ovnen og vi venter begge utålmodig på at den skal bli ferdig. Og nå som jeg tenker etter er jeg litt usikker på om jeg har nok melis til å lage glasur. Han kommer ikke til å bry seg om det er glasur på kaka eller ikke, det er kake for pokker! Men alikevel, glasur hadde jo vært fint det og.

Jeg sov lenge idag. Jeg har kommet så langt som å lage kaffe. Men å drikke den eller lage morgenmat til meg selv, så langt har jeg ikke kommet enda. Men kake i ovnen har jeg fått til. Viktig å dele livet med noen som deler de riktige prioriteringene med deg. Og i dette livet blir bursdagskake prioritert!

Jeg tror jeg har klart å bli forkjølet. Jeg nøs som en idiot igår kveld og fikk nesten ikke sove på grunn av snørrfabrikken som tydeligvis hadde flyttet inn i nesa mi. Jeg er bedre idag, men selv om den kanskje ikke har truffet meg for fullt så merker jeg at noe ikke er helt i orden. Forhåpentligvis går det over fort igjen. Det er påske og jeg har fri. Jeg har ikke tid til å være syk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *