Biscornu pyntepute – fremgang på side 2

Biscornu pyntepute side 2

Med tunga rett i munnen viser det seg at jeg har klart å brodere på den ytre rammen som skal være der. Spesielt siden jeg har brodert den helt ferdig med alle fargene så betyr det også at hvis jeg hadde klart å gjøre noe feil her, så er det over og ut. Jeg har også vært kjempenervøs og talt opp et par ekstra ganger før jeg begynte å brodere neste steg. Så langt har det gått opp i opp og jeg begynner endelig å se for meg at jeg blir ferdig snart.

Jeg hadde opprinnelig tegnet opp en ramme helt ytterst ved kanten, men jeg ombestemte meg (ihvertfall inntil videre) og syntes den vil se bedre ut uten. Nå er det heldigvis snart påske med masse fri som gjør at jeg bare kan knokle i vei uten forstyrrelser og herlig krim på tven i bakgrunnen.

Biscornu pyntepute side 2

Hverken Marius eller jeg er friluftsfolk eller hytteentusiaster så vi kommer til å slappe av hjemme og kose oss med god mat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *