Biscornu pyntepute – side 1 endelig ferdig

biscornu pyntepute side 1

Da var jeg endelig ferdig med den første av to sider. Jeg husker jeg skrev for et par uker siden at jeg ville gjerne unngå å havne i en situasjon hvor jeg blir sittende i flere uker og brodere den samme greia akkurat som jeg gjorde med duken jeg laget. Ironisk nok har det tatt meg nesten like lang tid å bli ferdig med denne. Så nettopp det jeg håpet å unngå hendte.

Men nå er jeg endelig ferdig med den første siden. Jeg har stryket den og skal nå endelig begynne på side to. Som skal broderes på hvit aida i samme farger som jeg har brukt på denne. Men mønsteret er uendelig mye lettere å jobbe med så antar at hele puten vil være ferdig om …. tja.. skal vi si kanskje to uker? Forhåpentligvis en gang innenfor Mars ihvertfall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *