Biscornus et pique-aiguilles – fransk bok om Biscornu broderier

Biscornus et pique-aiguilles

Det er så mye flott der ute som man kan få i bokform at det er for dumt at vi begrenser oss til kun de språkene vi selv forstår når vi kjøper bøker. Denne boken er på fransk. Jeg hadde fransk på ungdomsskolen og husker svært lite. Jeg kan hilse pent, telle til 10 og spørre høflig om vi kan snakke på engelsk. Det er alt jeg kan si på fransk. Men heldigvis med mange broderibøker behøver man ikke å kunne språk i det hele tatt, det holder å kunne tyde bilder.

Og akkurat her vil jeg tipse om denne boken. Jeg fant den på Amazon UK og er godt fornøyd med de mange forskjellige mønstrene tilgjengelig. Og det er virkelig mange av dem! Det er en perfekt liten bok hvis du har lyst til å lage små og store biscornu.

Det ENESTE jeg ser på som negativt er at den ikke viser visuelt hvordan de forskjellige biscornu-typene syes sammen. 15-siders biscornu kan fort bli litt komplisert å finne ut av hvis man aldri har gjort det før f. eks.

Biscornus et pique-aiguilles

Biscornus et pique-aiguilles

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *