Biscornu pyntepute: Hvitsømmen ferdig

biscornu pyntepute

For et par dager siden ble jeg endelig ferdig med hvitsømmen slik at jeg kunne konsentrere meg om fargene. Jeg har valgt to variasjoner av rosa og to variasjoner av blå til de forskjellige blomstene.

Jeg har hatt store problemer med å holde meg gående de siste 3-4 dagene da jeg har hatt helt forferdelig migrene med aura, rykninger og jeg vet ikke hva. Midt i det hele så bestemte visstnok pillene mine at de ikke skulle fungere heller. Jeg har sovet dårlig i tillegg og vært ganske sliten og frustrert gjennom det hele. Men idag våknet jeg i helt grei form, så jeg nyter det så lenge det varer.

De forskjellige fargevariasjonene er de samme jeg kommer til å bruke på side 2 slik at det blir en sammenhengende tråd gjennom det hele. Side 2 kommer heldigvis til å være lett i forhold til denne. Men i det store og det hele har jeg hatt veldig god fremgang.

biscornu pyntepute

Jeg er en person som er veldig glad i å bruke syring. Jeg syntes ting er vanskelig å jobbe med uten da jeg liker at ting blir holdt ordentlig på plass.
Jeg syntes noen ganger det er litt vanskelig å finne gode syringer. Problemet ligger ikke i trevaren, men i selve låsemekanismen som 1) er vanskelig å skru stramt igjen uten å ødelegge fingrene og 2) metallhempene er for tynne og langt fra buen som gjør at den bøyer seg og dermed ikke lukker ordentlig igjen. Er du på utkikk etter en god syring er låsemekanismen noe av det første du bør se på. Er skruen hevet for langt fra treet er det stor mulighet for at metallet bøyer seg og lager problemer for deg slik at du ikke får det stramt nok på plass som du liker det.

Så langt har jeg heller ikke opplevd noen tilfeller hvor broderiet blir skadet av å bruke syring. Jeg har derimot sett noen bruke noe som kalles Q snaps og som proklamerte høyt på en facebookgruppe at “Q snaps er bare sååå fantastisk” etterfølgende med et spørsmål om hvordan hun fikser skaden den laget på broderiet. Min indre skadefryd humret litt for seg selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *