Pynteputer og broderitråder

sortering av tråd

For et par uker siden bestilt jeg over 440 farger av billig DMC tråd fra England. Det er nok garantert laget i Kina, men jeg trenger fargekodene da jeg ikke har dette markert på bomullstrådene jeg allerede har. Og da trådene kom i sine 440+ farger gikk det opp for meg at jeg ikke har noe sted å oppbevare dem. Så da måtte jeg bestille bokser fra SewandSo.co.uk. Jeg liker å bruke dem av ymse grunner. Men frakta er jo litt dyr til Norge, så da pleier jeg gjerne å bestille litt ekstra mens jeg er igang. Det er nok sånn de tjener penger på lille meg.

Så mens jeg satt og så på animeserien som Marius og jeg følger med på (Full Metal Alchemist: Brotherhood. Du finner den på Netflix) satt jeg og sorterte litt og skrev ned fargekoder. Men etter en 20-30 farger gikk det opp for meg at jeg burde vel egentlig prioritere å fullføre pynteputa siden den er såpass stort prosjekt.

Så da er sortering av farger satt på vent og jeg har gått tilbake til putesida. Ettersom jeg gikk tom for hvit i helgen og ny hvit tråd ikke kom før SewandSo-pakken kom har det sine begrensinger hvor langt jeg har kommet. Men jeg tror når alt det hvite er overstått vil det gå utrolig radig unna.

biscornu pyntepute

Når den er ferdig brodert må jeg stryke den så den ser ekstra pen ut. Tror den også kommer til å bli dynket litt i stivelse så den holder seg lengst mulig. Ettersom det er aida som jeg har farget selv er mye av den vanlige stivelsen vasket bort og den krøller seg lettere.

Også må jeg kikke på knapper ved et eller annet tidspunkt. Tinnknapper med norske mønstre kanskje.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *