En sporadisk oppdatering

biscornu side 1

Jeg har kommet igang med den første halvdelen av biscornu-puten jeg har tegnet mønster til. Ønsker du selv å brodere det så ligger mønsteret tilgjengelig her (gratis).

Jeg bestilte masse ny bomullstråd fra England som jeg skal bruke. Deriblant har jeg også bestilt ekstra hvit tråd for jeg har ingen tvil om at jeg kommer til å trenge mye av det.

Fram til nå har jeg også blitt en erfaring rikere og en tann mindre.

For et par helger siden hjalp jeg en venninne med å hasteflytte tilbake til hjembyen sin. Forholdet hun hadde med en lokal mann var dessverre av den dårlige sorten og hadde problemer med å komme seg ut av det. Så Marius og jeg lånte en større bil og kjørte henne (og hennes datter) tilbake til hjembyen hennes slik at hun kan få livet sitt på plass igjen.

Dagen før vi kjørte henne var vi også innom en tatoveringssjappe i Sandefjord og ble tatovert. Det var et veldedighetsprosjekt hvor du kunne velge blant ferdigtegnede symboler og mønstre hvorpå all inntekt den dagen gikk til Barnekreftforeningen. Plagde ikke oss å bidra, og nå har vi i tillegg matchende tatoveringer på samme plassen.

På mandag var jeg også en tur til tannlegen. Jeg får innkallelse hvert år for jeg er veldig flink til å ikke ringe og bestille time selv. Det viser seg at min visdomstann i overkjeven har skadet den ene jekselen ettersom den er “i veien”. Jeg fikk valget mellom å trekke jekselen eller å rotfylle den med ukjent prognose (altså, mest antagelig trekke den senere). Etter et indre primalskrik om hvor mye jeg hater å gå til tannlegen ble det bestemt å trekke den. Krona på visdomstannen er visstnok “helt fin”, ifølge tannlegen, og forhåpningen er at om et par år har den flyttet seg såpass at den tar over plassen til jekselen som har blitt røsket ut. Så jeg tilbringer tiden min med å brodere mens jeg knasker 600mg pinex jeg fikk av tannlegen ut uka.

Månedens gladnyhet er at på Etsybutikken min har jeg hatt mitt 20nde salg! Jeg hadde egentlig planer om å lage et helt nytt mønster når det skjedde, men jeg har ikke helt kommet igang med det. Jeg har en plan som alltid, men sålangt prioriterer jeg pynteputa først. Så kan jeg dille med mønstertegninger etterpå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *