Biscornu pyntepute: Mønster side 2

biscornu

Da har jeg endelig gjort meg ferdig med side 2 av min biscornu pyntepute. Deler av meg føler at det egentlig mangler noe i mønsteret, men samtidig skal det ikke være for mye på begge sider.

Det som gjenstår nå er å telle opp aidadukene på nytt for å passe på at jeg ikke har talt opp fullstendig feil og så begynne å brodere for harde livet. Siden side 2 er såpass “enkel” er det hovedsaklig side 1 som kommer til å ta tid.

Nå skal jeg bare bestemme meg for hvilken aidaduk som skal brukes til hvilken side. Den ene aidaduken ble jo farget i dus lilla så enkelte farger må jo bestemmes for at det skal vises godt nok i forhold til den.

I tillegg har jeg minst 3 andre prosjekter i hodet mitt som jeg også gjerne vil komme igang med. Men alikevel ikke. Noen ganger er hjernen min som en fjert i en kurvstol. Med andre ord; ‘overalt’.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *