Biscornu pyntepute: Mønster delvis ferdig

Biscornu

Jeg har brukt alltfor mye tid på å glo i veggen eller blitt sittende og se på tv. Men ikveld ble jeg i det minste ferdig med den ene siden av pynteputen som skal broderes. Dette blir den hvite aida-siden hvor jeg kommer til å brodere i de tre fargene (lilla, blek rosa og grå). Jeg har prøvd å hente litt forskjellige elementer inn. Hovedsaklig var planen min de fire årstidene, men den ble hivd ut av vinduet den første dagen. Vinter var besværlig og jeg gav opp litt for fort kan man si. Men denne har elementer fra norske, belgiske, franske og russiske broderier som er blandet sammen og jeg syntes det ble ganske bra.

Jeg har litt usikkerhet angående sommerfuglen, men det kan jeg eventuelt justere etterhvert.

Side 2 av puten som kommer til å være i grålilla aida blir brodert i hovedsaklig hvitt. Det kan hende jeg henter inn elementer av lys blek turkis og lignende, men det kommer helt ann på hva jeg tegner opp.

Så selv om jeg ikke har skrevet særlig, så er det ting som skjer i kulissene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *