Biscornu pyntepute, del 1

biscornu

Mens jeg var på Stoff&Stil i Drammen for nesten to uker plukket jeg med meg en rund pyntepute. Mine forhåpninger var at jeg kunne bruke den til biscornuprosjektet mitt. Men da jeg lagde en prøvetrekk og stappet den runde puta inn ble det tydelig at det ikke kom til å se pent ut.

Dermed fant jeg heller fram en gammel hodepute vi har hatt liggende i enden av senga i evigheter og klippet den opp istedet. Jeg sparte på biten med logo og glidelåsen og sydde trekket på samme måte som man lager en vanlig biscornu og stappet all bomullen tilbake inn igjen når jeg var ferdig. Den ble ganske bra den. Og god størrelse, ikke minst. Mitt neste steg er å måle opp aida og farge den ene delen i en eller annen farge. Kanskje det blir grått, kanskje det blir flamingorosa. Jeg har ikke helt bestemt meg enda.

Innen den tid må jeg alikevel måle opp og preppe aidastoffet slik at jeg ikke ender opp med to biter full av frynser. Også må selvsagt mønster tegnes opp som skal broderes. Innleggputa var strengt tatt den enkle jobben.

Marius jobber mye overtid og jeg har klart å skli i trappen for et par dager siden så jeg har tatt livet med stor ro. Jeg var veldig heldig for jeg knakk ikke noe, men klarte å slå kneet og albuen ganske hardt. Jeg kan gå uten å vralte som en pingvin igjen, men jeg har stadig vondt i armen til tider. Et par dager til så er nok alt bra igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *