Julen er over og det nye året rundt hjørnet

Snart er 2017 overstått, bare noen timer igjen. Julen gikk over alle forventninger. Vi fikk hentet Dhruve på flyplassen på tirsdagen før jul og kjørt hjem uten problemer. Marius måtte jobbe en god del over de neste par dagene, men ble heldigvis til slutt ferdig.

Vi har spist masse god mat, sett mange gode filmer (og ikke fullt så gode filmer) og hygget oss i massevis helt til de reiste igjen onsdagen 27. Vi var til og med på kino den 26nde for å se den siste Star Wars-filmen. Som forøvrig var veldig bra.

Jeg har som alltids planer for det nye året. Halvparten vil nok aldri bli noe til, men det er greit å ha litt løse planer om hva man har lyst til å prøve seg på. Jeg har blant annet store planer om å bruke litt mer tid på Kumihimo. Jeg har utforsket et par mønstre som jeg kunne tenkt meg å prøve meg på og videreutvikle. Jeg har også bestilt masse nye type perler fra Fire Mountain Gems som jeg skal prøve å bruke i mitt Kumihimo-prosjekt. Men jeg blir nok også nødt til å bestille inn en del bøker om emnet også.

Også skal jeg lage flere broderimønstre til Etsybutikken min i Skovbo-stil da den første jeg laget ser ut til å være den mest populære sålangt.

Jeg er også på utkikk etter bøker angående folkedraktene fra Danmark. Dansedrakt kalles de egentlig. Det er en spesifikk bok om Amagerdrakten jeg gjerne vil ha klørne i ettersom den inneholder opptil flere broderimønstre innenfor en ganske bestemt stil jeg tilfeldigvis liker. Men også fordi moren min ga meg en pose med mønster, tekstiler og jeg vet ikke hva til noe som kalles Lyødrakten. Ikke at vi er fra Lyø, men okey. Det er noe hun har hatt liggende fra gammelt av og aldri blitt ferdig med, så hun har gitt det videre til meg som jeg kan gjøre hva jeg vil med. Men jeg, for min del, aner ikke hva jeg skal gjøre med det. Så jeg kommer nok til å vise fingeren atter en gang til både Husfliden og Bunadpolitiet og blande kulturene sammen for å lage en egen familiedrakt til meg selv. Hvis jeg noensinne kommer så langt…

Men akkurat idag så fokuserer jeg på å spise god mat, se på film med Marius og slappe helt av. Alt annet kan vente.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *