Har du backup? Ja, nei, kanskje

Ny pc

Søndag kveld hendte det som gjerne ikke skulle ha hendt. Den ene disken begynte og hikke og slo seg fullstendig vrang. Brått sluttet den å svare og alt jeg hadde av spill forsvant for meg.

Da jeg var ferdig med mitt hysteriske anfall om tapet av WoW og SteamLibrary så kom vi frem til at jeg har ikke hatt ny pc på flere år og den jeg har kan ikke oppgraderes videre, så vi kjøper liksågodt en ny. Marius satt og plukket deler til meg mandag kveld og hentet de på Komplett dagen etter.

Det har tatt meg flere timer å reinstallere alt sammen fra Steam og Wow, men jeg var heldigvis istand til å redde deler av Wow-tinga mine, som f. eks. Oppsett, keybindings, makroer og alt relatert til min ui som gjør det mulig for meg å spille uten å måtte bruke flere timer på å sette alt opp igjen. Jeg er utrolig letta, men samtidig litt irritert.

Disken som konka var backupdisken min. Det var der jeg la alt ettersom det var der jeg skulle legge det for sikkerhets skyld sånn at jeg ikke mistet det. Da er det jo typisk at det er den som sa takk for seg.

Takket være Marius har jeg fått hentet ut det meste av viktighet fra den. Den hikker så det suser, så den blir nok smadret i ettertid.

Nå viser det seg at jeg også må bytte skjermer ettersom de jeg har er eldgamle. Den ene var så gammel at jeg får ikke engang koblet den opp til pcen fordi stikket er feil. 2004-type gammel om jeg ikke husker feil.

Jeg har hatt små problemer med WoW siden de siste patchene. Jeg har hatt store FPS-problemer i mange av raidene hvis vi er flere enn 20 personer eller om vi er på diverse bosser som krever mye av skjermkortet og annet. Det var ikke et helt ukjent fenomen at min fps droppa til 12 og ble der enkelte ganger. Så det var ekstra gøy å logge inn idag, sette alt på ultra/high og alikevel ha 100 FPS. Det blir nok betraktelig mer interessant å filme det nye raidet når det kommer ut i slutten av November hvis jeg kan ha grafikken på minst like høy kvalitet som jeg kjører nå.

Yay!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *