Etsy Anbefaling: Awesome Pattern Studio

Awesome Pattern Studio

Jeg vil skrive litt om forskjellige designere som selger sine mønstre til brodering. Mange ser på brodering som gammeldags og kjedelig med utdaterte motiver, men i virkeligheten så er det utrolig mye spennende og moderne mønstre der ute som fortjener å bli vist fram. Og jeg vil gjerne starte med Olena.

Awesome Pattern Studio

Olena startet sin Etsy butikk i April 2017, men hun har brodert og tegnet mønstre selv de siste ti årene. Noe hun takker sin bestemor for. Hennes mønstre er sterke og moderne i fargene og jeg liker utrolig godt stilen hun fører. Jeg har ikke sett den så mange andre steder og gir virkelig et flott inntrykk av hennes evner.

Awesome Pattern Studio

Blant hennes verk liker jeg spesielt godt de forskjellige stjernetegn og bybilder som hun har laget. Jeg savner selvsagt noe fra Norge, men at vi ikke akkurat er verdens navle er noe man ofte er godt klar over. Skulle man ønske å kanskje få Oslo eller lignende inkludert tror jeg ikke hun hadde hatt noen problemer med å tegne det.

Hvis man ikke har byene eller stjernetegn av interesse er det mange andre alternativer. For eksempel de 50 forskjellige dyremotivene i flotte “comic book” stil eller kategorien hun selv kaller “Abstractions” hvor det er forskjellige dyr i geometrisk og mandalastil. Også igjen i sterke, moderne farger.

Alle hennes mønstre ligger på en fast lavpris av £3.87

Besøk Awesome Pattern Studio

Jeg kjøpte denne

Awesome Pattern Studio
Mønsteret viser Alpene med en bukk. Jeg liker denne aller best da den minner utrolig mye om den ganske så spesielle tegnestilen Disney hadde da de laget filmen Tornerose. Mesteparten av dette var ‘concept art’ fra Eyvind Earle som jeg syntes er så utrolig flott.

Ikke at jeg egentlig har tid til å brodere denne helt enda. Men nå har jeg sikret meg den ihvertfall og skrivd ut mønsteret slik at det ligger klart. Jeg lurer litt på om jeg kanskje skal farge litt aidastoff også, kanskje i en lys blå, til denne spesielt. Vi får se.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *