Besøk i Julen alikevel!

dahlia

Til tross for påkjørsel halvannen uke siden sendte Dhruve meg en beskjed idag slik at vi kunne gå igjennom bestillingen av flybilletter for julen. Han har bestemt seg for å reise til oss alikevel. Og jeg er kjempeglad!

Og litt engstelig. Brått mangler vi puter, dyner og en gjesteseng. Men alt dette kan ordnes!

De har stadig ikke funnet personen som kjørte på ham, og mest antagelig vil de heller ikke finne vedkommende. Men jeg håper han kjører jævlig mye penere i ettertid.

Så da er jeg igang med å finne julegaver. Dhruve ønsker seg strikkegenser. Ikke nødvendigvis STRIKKEgenser i den mest strikse forstand (harr harr), men han syntes setesdal og mariusmønsteret er helt nydelig og ønsker seg gjerne noe lignende. Sist jul han var her så fikk Junior en mønstrete genser fra Jula. En vanlig bomullsgenser, men med påtrykt mønster som fikk det til å se ut som strikk. Dhruve syntes den var så utrolig flott, så jeg kikker litt på Zalando for å se om jeg finner et par han kan få.

Junior har sagt han vil gjerne ha kake. Som i og for seg ikke er et problem. Sist gang jeg sendte ham kake var det appelsinkake jeg hadde stekt i langpanne slik at den var lettere å sende med posten. En uke senere fikk jeg snap-bilder hvor han spiser den som en sandwich. Classy.
Så da får Junior appelsinkake til jul. Og kanskje litt mer ved siden av avhengig om vi finner noe han kanskje ville likt.

De begynner å reise i vår retning den 19nde Desember. Så en gang før det er jeg nødt til å ordne med julemiddag med familien så de ikke alle er oppå hverandre.
Også skal vi selvsagt se den nye Star Wars filmen i romjula. Skulle bare mangle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *