Bryllupsduken er ferdig

bryllupsduken er ferdig

I tiden jeg har brodert dette har jeg sittet og sett på serien “Penny Dreadful” på Netflix. Akkurat idet jeg gikk igjennom siste episode av den siste sesongen ble jeg også ferdig med broderiet. Og vel er det, for nå merker jeg at jeg er drittlei av å se på det.

Ikke så mye at jeg ikke liker mønsteret eller noe slikt, men det var da også helt utrolig hvor mange ganger man klarer å sy noe feil! Den ene tistelen tok meg TRE forsøk. Jeg er irritert på meg selv at jeg klarte å fucke det opp på den måten, men gjort er gjort.

Jeg har nå fått det ut av broderiringen, og gitt det et ordentlig omgang med et strykejern og stivelse. Iløpet av uka som kommer skal jeg få ordnet med en fin ramme til det.

bryllupsduken er ferdig

Fikk også brukt absolutt hele hespen med garn jeg hadde farget. Jeg har et par andre variasjoner også jeg ikke har brukt enda, men jeg kommer mest antagelig til å tegne opp noen flere mønstre senere hvor det kan brukes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *