Bryllupsduken; Bare litt igjen nå

broderikatten

Carmen har selvsagt bestemt seg for å være så behjelpelig som mulig ved å ligge på mønsterarket mitt. En vakker dag skal jeg skrive ut et ekstra sett med ark og bruke det som lokkedue for å se hva hun gjør når det er TO av dem.

Men jeg har endelig funnet motivasjonen til å kjøre på og bli hurtigst ferdig så jeg kan gå videre med alle de andre planene jeg har i hodet mitt. Det later til at jeg har akkurat nok tråd som jeg farget til å fullføre. Jeg gleder meg til den er ferdig så jeg kan ramme den inn og henge den på veggen og ikke lenger bekymre meg for den. Jeg har klart å rote så utrolig mye frem og tilbake mens jeg har holdt på med denne at det skulle nesten ikke vært mulig.

Jeg vet ikke med sikkerhet hvor pent mellombiten med det oppreka blir før etter den er ferdig og fått et par omganger med strykejern og stivelse. Men jeg tror det kommer til å gå helt greit.

bryllupsduken

Jeg har stadig en enorm hank med rosa og lillafarger jeg skal finne noe å bruke til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *