Mormors broderigave

Mormors broderigave

Dette slitne gamle broderiet som henger på veggen min i stua var en gave fra min Mormor da jeg var barn. Jeg var frelst angående astrologi og alt det alternative som spåkrystaller, håndlesing og jeg vet ikke hva. Min mormor syntes det var interessant og broderte dermed en Vær til meg ettersom det var mitt stjernetegn.

Med årene har man jo selvsagt lært å vite bedre enn å tro at planetenes plassering skulle ha noen innvirkning på ens personlighet og karakter, men det er et morsomt kapittel å tenke tilbake på. Jeg syntes stadig at det er litt fascinerende med astrologi. Mest for praktisk anliggende. Hvert tegn har tildelt egne farger, krystallstener, insekter, dyr og jeg vet ikke hva. Så når man skal kjøpe gave til de som “har alt” men aner ikke hva, så er det jo gull verdt egentlig.

Det er dette broderiet jeg gjerne vil bygge videre på når jeg er ferdig med bryllupsduken. Jeg vil lage nye mønstre til alle 12 stjernetegn og bruke farger som er synonymt med de spesifikke tegnene. Det er nok i denne min interesse for broderi startet.

Og for de som kanskje begynner å undre seg litt. ‘Vædderen’ er Vær på dansk. Mormor var fra Danmark tross alt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *