Donna Koolers korsstingbøker

Donna Kooler

Jeg har vært på Amazon igjen og kjøpt meg tre bøker av Donna Kooler som jeg kommer til å gå igjennom. Selv om de har veldig like navn og jeg et kjapt øyeblikk var redd for at jeg hadde klart å kjøpe samme bok tre ganger, så er de faktisk tre forskjellige publisert på forskjellige tidspunkter og med forskjellig innhold.

555 Fabulous Cross-stitch Patterns

Publisert i 1996-8 (amazon er uenig med seg selv) med 127 sider med korsstingsmønster av kategoriene “Flora & Fauna, Venner & Familie, Hjerte & Sjel, Hjerte & Hjem, Himmel & Jord og Happy Holidays” . Den inneholder en kombinasjon av løse mønstre man kan selv samle sammen slik man selv vil av ting man liker, men det er også et par navnedukmønstre tilgjengelig for de som er glad i sånt. Alle mønstre som jeg kan se kommer med DMC fargekode slik at du kan få det nøyaktig slik hun har tegnet det. Følger med en godt del tekst-opsjoner og sitater som ser interessant ut.
Min personlige favoritt fra denne boken er fuglene. Jeg har alltid vært glad i fugler. Skulle jeg lage noe eget fra denne boken så må det være med spurvene hun har avbildet.
Finn boken på Amazon her

555 Cross-stitch Motifs

Publisert i 2002-8 (amazon stadig uenig med seg selv) med 127 sider med mønstre av kategoriene (ikke oversatt) “Bless Our Home, Bless Our Family, Bless Our Children, Bless the Animals”. Denne også inneholder kombinasjoner av løse motiver du selv kan sette sammen som du selv vil ha det, og et par eksempler av navneduker ferdig satt sammen. DMC Fargekoder følger med alle mønstre, Anchor fargekoder bakerst. Følger med en godt del tekst-opsjoner og sitater som ser interessant ut.
Min personlige favoritt må være bryllups-biten hvor man kan lage invitasjoner, huskeduk, bryllupsduk eller jubileumsduk. Her har jeg store planer senere. Også alle de små nydelige husene hun har lagt til. Her er det en god del å hygge seg med.
Finn boken på Amazon her

555 Cross-stitch Sampler Motifs

Publisert i 2008 med 128 sider. I denne boken er det flere ferdige navnedukmønstre enn løse, så eventuelle egne sammensetninger må dermed gjøres på en litt annerledes måte. Den har dog en del julemønstre løse og opptil flere alfabet i forskjellige variasjoner. DMC Fargekoder følger med alle mønstre, Anchor fargekoder bakerst.
Ingen personlig favoritter, men jeg liker got Alphabet Garden-duken helt bakerst i boka (avbildet på coveret av boka) og gir meg muligheten til å lære en del om sammensetninger av løse mønstre for å få en god og tiltalende komposisjon.
Finn boken på Amazon her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *