Påkjøring, sykehus og skype

dahlia

I forgårs hadde jeg sittet på Skype med min kamerat Dhruve. Vi planla ting rundt jula ettersom den opprinnelige planen var at han skulle reise til oss fra England og feire jul. Han gjorde det for 2 år siden og han syntes det var så utrolig hyggelig at han veldig gjerne ville ta en tur på ny. Så da jeg fikk en beskjed over skype hvor han spør om jeg er der, så trodde jeg det var det han ville snakke videre om.

Så feil kan man ta.

Tidligere på dagen mens han var på vei til jobb utenfor huset sitt har han blitt påkjørt. En eller annen tulling i en hvit varebil har kommet for fort rundt et hjørne , mens det regner og er dårlig sikt og føre, sett Dhruve og prøvd å unngå ham men dessverre ikke klart det. Dhruve blir skadet og faller i bakken. Stopper sjåføren og ringer en ambulanse eller spør om han trenger hjelp? Nei, han kjører bare videre.

Dhruve hadde sendt meg melding fra sykehuset hvor han satt og ventet på å bli sett på av en lege. Han ville at jeg skulle gi beskjeder videre til ymse felles venner slik at de var klar over at han kom til å bli utilgjengelig et stykke tid. Han var redd noe var brukket.

Noen timer senere får vi tilbakemelding på hva legen har konkludert. Brudd i ribben og skulderblad. Skulder og kjeve ute av ledd. Forslått nedre ryggrad og nyre og lettere indre blødninger. Det er venstre siden av kroppen hans som har fått det verste. Han har fått seg en ordentlig smell.

Jeg er rasende. Simpelthen rasende. Uhell skjer, særlig om man kommer for fort rundt svingen. Men å bare kjøre fra ham? Som om han bare var søppel i veikanten!? Hva faen er galt med deg da?

Dhruve ligger stadig på sykehuset, han får kanskje reise hjem imorgen. Jeg sender ham snapper og meldinger slik at han ikke kjeder seg for mye. Og jula blir dessverre utelukket nå. Vi som hadde gledet oss sånn til å få ham på besøk igjen.

Hvis det regner og er dårlig sikt… hold den jævla fartsgrensa og se deg for.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *