Navneduk med Hjort; oppdatering

navneduk med hjort

Jeg har endelig gjort meg ferdig med de to hjortene som skal være på topp. Første gangen jeg broderte hinden klarte jeg å hoppe over en rute som gjorde at hun ikke bare ble en rute for lav men også for lang. Det er svakt synlig etter at jeg har reket det opp og brodert på nytt og jeg er irritert over hvordan jeg fikk det til. Men jeg fikk i det minste løst det og brodert det ordentlig på nytt.

Med litt motivasjon skal nok dette gå ganske raskt unna da jeg allerede er igang med andre del.

Det viser seg også, uten at jeg nødvendigvis helt forstår det selv, at mitt Geometriske Mandala-mønster er det mest populære mønsteret mitt av de jeg har laget og jeg sitter og leker litt med tanken på å kanskje lage fler. Det er jo en morsom jobb å sitte med og tegne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *