Navneduk med Hjort (bryllupsduken)

bryllupsnavneduk

Jeg har stille og rolig begynt på bryllupsduken som jeg tidligere laget mønster til. Bortsettfra at jeg har endret på mønsteret igjen (Oops!).

Jeg bruker ullgarnet jeg farget tidligere denne uken fordi jeg syntes jeg har klart å finne fram til ganske flotte høstfarger.

Duken blir langt mindre enn tidligere, men samtidig syntes jeg at mønsteret jeg lagde passer mye bedre sammen slik det er nå. Også blir det spennende å se hvordan fargene blander seg inn i hverandre når den er ferdig. I teorien burde det ikke ta meg så lang tid, men flinke meg har vært på brukthandel i Drammen og plukket med meg enda flere bøker jeg gjerne vil lese, så vi får se hvor oppmerksomheten min forsvinner hen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *