Fluffymania World Tour 2017 – Oslo

fluffymania world tour 2017 oslo

Det er onsdag formiddag. Vi er på vei ut døren for å kjøre til Oslo. Jeg har stresset meg litt opp fordi jeg er klar til å kjøre mens Marius somler i døra. Jeg har lyst til å mase litt med at han skal få på seg skoene fortere og alt det der, men biter det i meg. Skoene er på, han står der med overnattingsbagen og ser på meg.

“Har du billettene?”

Jeg skal til å gi fra meg et syrlig svar om min overlegne planleggingsevne, organiseringsevne og ikke minst at jeg aldri glemmer noe igjen. Skal godt love deg jeg bet det i meg også, for mappen med billetter lå stadig inne i stua foran tven. Mens jeg tar min “walk of shame” inn i leiligheten igjen hører jeg han humrer litt og sier at han går ned i bilen så lenge.

Heldigvis var det noe vi la merke til FØR vi begynte å kjøre inn mot Oslo, og ikke etter at vi hadde kommet frem.

Med tid og stunder får vi også sjekket inn på hotellet. Jeg hadde lest en del anmeldelser på nett angående Radisson Blu Plaza og hadde rukket å bli litt skeptisk. Ikke at jeg har noe å klage på når det gjelder selve rommet i seg selv.
radisson blu plaza

Men senga var bløt som faen som gjorde at vi rullet inn mot midten og putene viste samme egenskaper som kvikksand. Jeg spesielt trenger å ligge litt høyt ettersom jeg stadig ikke har sluttet å hoste fra da jeg var syk, og Marius trenger en ordentlig pute også ettersom han har pustemaske. Siden puta var så bløt endte han opp med å flere ganger dra av seg masken i søvne. Også har jeg bestemt meg for at jeg hater A/C fordi den ville jo faen ikke være stille. Vi sov faktisk så dårlig at vi ikke engang orket å stå opp til frokost.

Men showet da ?

fluffymania world tour 2017 oslo

Showet var helt villt!

Spektrum fylles fort opp og vi introduseres for Alfred Robles som gjør oppvarmingen og forteller om pauser osv. Han er.. okey. Han bruker litt tid på å komme igang og han er ikke helt på stjernenivået enda, men folk ler nok til at dette går fint.

Etter en 25 minutters pause hvor folk får kommet seg på do og kjøpt litt mer øl (eller bare sittet og sett på videoen som kjører) starter de opp igjen og Gabriel Iglesias entrer scenen. Han holder sitt nye show i 45 minutter, og hvor de 45 minuttene ble av aner jeg ikke! Tiden bare fløy! Etter det vanlige showet er over og han har “snakket ut tiden” holder han på i nesten en time til med å fortelle om hvordan han fikk klokken han har stående på scenen for å holde styr på tiden, gjentar to-tre gamle vitser til folks store jubel hvorpå vi mest antagelig satte en ny rekord “Comedy Karaoke”.

Avslutningsvis var vi alle med på bilde (og kunne ta bilde) mens de var på scenen og så reiste over 6000 mennesker seg for å synge bursdagssangen til sønnen Frankie som angivelig hadde bursdag akkurat den dagen og ble tyve år. (Jeg sier angivelig ettersom et nettsted sier hans bursdag er egentlig i Desember.)

Vi skal definitivt til Oslo igjen når han kommer tilbake til neste år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *