Oslotur; Gabriel Iglesias FluffyMania World Tour

dahlia

Vi har tatt fri fra jobben idag og imorgen. Vi skal inn til Oslo for å se standup comedy med Gabriel Iglesias. Istedetfor å kjøre hjem igjen midt på natten har jeg brukt et gavekort vi fikk i bryllupsgave til å booke oss inn på et rom på Radisson Blu Plaza Hotell rett ved spektrum. Hadde det ikke vært for det gavekortet hadde jeg aldri booket hotell, og ihvertfall ikke der. For herregud, et rom for en natt var svindyrt i min mening. Også i lavsesongen til og med.

Marius våknet idag nesten uten stemme. Stakkars, begynner å bli syk gitt. Men vi skal inn dit alikevel. Showet starter halv åtte, men vi kommer til å kjøre inn tidligere slik at vi kan gå litt rundt i Oslo på egenhånd. Forhåpentligvis regner det ikke som besatt der også.

Vi drar ikke ofte på denne slags turer, for det er få komikere vi syntes det er verdt å reise for. Men Gabriel har vi sett forrige gang han var i Norge og han var dritfestlig. Også har man jo sett en masse fra youtube i årevis før han møtte opp i det hele tatt.

En annen komiker jeg kunne tenkt meg å se er Dara Ó Briain for han improviserer utrolig mye gjennom sine show og snakker med publikumet en del slik at det aldri er det samme i hver by og hvert show.

Men nå skal det pakkes lett og reises, for vi skal avsted.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *