Endelig får jeg mannen min tilbake!

dahlia

Jeg la ikke merke til alarmen hans til morgenen idag og sov bare videre. Jeg visste han skulle innom jobben før han reiser inn til Oslo for å ta eksamen for sertifiseringen. Han har vært nervøs lenge. Mest fordi han hadde inntrykket av at han ikke kom til å ha jobb igjen etterpå om han ikke besto. Også var det dette med platinumavtalen som var med hele kjeden og han dermed bare MÅTTE bestå eller så ville hele kjeden lide. Han hadde pratet litt med sjefen sin igår hvorpå sjefen hadde sagt “Hva så om du ikke består? Du kan jo bare ta den igjen senere, kan du ikke?” Og ja, etter to uker så kan man ta eksamen på nytt om man ikke består første gangen.

Men heldigvis, etter to ukers blodslit fra Marius sin side så slipper vi ikke lenger bekymre oss. Han besto.

Og jeg snakker ikke om “han gikk akkurat over kneika og klarte det”. Han besto faktisk med glans!

Jeg var den første han ringte for å fortelle. Jeg er dritstolt og samtidig jævlig letta. Jeg kan endelig få mannen min tilbake. Han kan endelig være hjemme til middag igjen, få hvilt seg etter de to ukene han nesten ikke har hatt tid til å sove. Se en film sammen uten å bekymre seg for alt som venter.

Herregud så deilig det skal bli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *