Jeg gikk på trynet så det sang!

gjørmebad

Ettersom det stadig er noen få dager igjen til Marius skal ta eksamen sin har jeg stått for å holde orden hjemme på egenhånd. Han står opp 7 om morgenen, kommer seg på jobb, blir på kontoret etter arbeidstid for å lese og kommer hjem i 11-12 tiden om natten. Eksamen er på torsdag og forhåpentligvis kommer det til å gå bra.

Det betyr at skal jeg ha noe å spise, så må jeg gå ned på butikken og kjøpe det selv. Greit nok, sprek liten tur på egenhånd. Jeg tar med meg en sekk jeg har kjøpt på Tiger for et par somre siden i Danmark og handlenett fra Søstrene Grene. Jo mindre jeg bærer med hendene og kan bare lempe i sekken, jo bedre.
Jeg tar med meg litt sjokomelk jeg vet Marius liker, og litt potetgull som han kanskje vil rekke å smake før han legger seg når han kommer hjem. Rasker med meg et par andre ting som nytt brød, litt pålegg og grillpølser for enkelthetens skyld.

Jeg får pakket med meg det meste i sekken bortsett fra potetgullet. Det må ligge i handlenettet. Ikke et problem heller, det har sine begrensninger hvor tungt et handlenett med potetgull er liksom.

Jeg har selvsagt bestemt meg for å ta den vanlige snarveien over gresset og ned en bakke. Jeg ser at det klart og tydelig er vått og glatt, jeg vet at det har regnet kontinuerlig de siste par dagene og ettersom jeg klatret opp der på veien til Rema så vet jeg at jeg skal være ekstra forsiktig med å klatre ned igjen.

Gikk jeg midt på gjørmeflekken selv om jeg klart og tydelig så den? Selv om jeg visste at det var glatt som faen? Selvsagt, man har ikke levd før man har utfordret gjørmeflekker i gressbakker på vei hjem fra Rema 1000. Eller noe. Først begynte jeg å skli, så forsvant det ene benet fra meg (bare rolig, stadig huket fast til resten av meg) og til slutt gikk jeg *plomp* på rompa.

Det er også selvsagt i det øyeblikket du innser hvor utrolig mye trafikk det egentlig er på den ene landestrekningen ved siden av hovedveien det egentlig er. Du vet, når du går der med ræva full av gjørme.

Jeg kommer til å late som om gjørmebad egentlig er veldig bra for deg og at jeg imorgen tidlig vil se at alle cellullitene i hengerompa er borte. Helt klart. Bare lureri om dette ikke fungerer.

Men jeg redda potetgullet da!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *