Navneduk med Hjort; The Stag, the Doe & the Autumn

The Stag, The Doe & The Autumn

(Inneholder egenreklame)

Vi hadde egentlig lagt oss for kvelden i ellevetiden. Men jeg måtte ha noe å drikke og stod opp. Og siden jeg allerede var oppe bestemte jeg meg for å gjøre siste fikling med navneduken før jeg la meg igjen. Det endte med at jeg ble sittende i to timer og fikle.

Men jeg er veldig fornøyd med hvordan den ble til slutt og veldig glad for ramme-psd filene jeg lastet ned i min tid for å kunne gi en god demonstrasjon av hvordan mønsteret vil se ut brodert. Jeg kommer jo ikke til å brodere denne, men den andre jeg lagde som er siktet mot bryllupet vårt.

Så klokken to om natten la jeg ut mønsteret i Etsy-butikken min og satte opp litt reklame til den via facebook. Den koster £2.50 som de andre. Jeg er stadig bestemt på å kjøre 20krs linja videre et stykke til.

Umåtelig trøtt var jeg også da jeg skulle stå opp idag. Tror ikke det blir mange tilfeller med nattarbeide på meg fremover. Jeg har blitt for gammel kan det virke som. Skal bare lage ET mønster til. En labyrint. Og så skal jeg brodere navneduken min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *