Navneduk med Hjort; Første versjon ferdig

navneduk med hjort

(Inneholder egen reklamelink)
Jeg ble ferdig med første versjonen av navneduken igår kveld. Altså, mønsteret er ferdig. Dette blir en ganske stor klut, men jeg tror det kommer til å bli bra.

Den er 180 ruter bred og 220 ruter høy. Mønsterversjonen som jeg skal lage til etsy etterpå kommer til å være langt mindre. Nåværende passer inn i et 30×40 cm bilde hvis man bruker 18ct aida (7,6r/cm). Salgsmønsteret vil passe 20x30cm istedet. Delvis fordi det personlige mønsteret har ting som er tross alt personlig, og salgsversjonen skal appellere til flest mulig uten at den har for mye privat tull i seg. Den vil dermed ikke inneholde mytiske latinske ordspråk og bryllupsdatoer.

Jeg sliter litt med konsentrasjonen på grunn det fantastiske høstværet som har kommet. Det har knapt stoppet å regne siden fredagen. I tillegg tester jeg ut nye linser som kanskje ikke fungerer så bra som jeg håpet. Men jeg skal til optikeren idag og hente nye linser til høyre øye ettersom jeg har skjeve hornhinner og dette også må korrigeres. Hornhinnekorrigering er noe man ikke har liggende på hylla i linser hos optikeren, ser for meg at de måtte ha behøvd en langt større hylle i så fall. Jeg har på følelsen at jeg nevner konsentrasjonsvansker hver eneste gang jeg skriver noe om mønstertegning…

Planen er at andre versjon av navneduken skal gjøres ferdig senere idag/kveld slik at jeg kan legge den ut på etsy imorgen. Og siden jeg tilfeldigvis sa noe om Etsy så vil jeg nevne at jeg har fått verdens hyggeligste tilbakemelding noensinne;
etsy

Hun er den første som kjøpte ‘Amager Fugle‘ mønsteret mitt, men ville gjerne ha noen små endringer slik at navnet hennes var der istedetfor ‘Amager’ biten, samt endret initialene til hennes. Så jeg lagde et par variasjoner slik at hun kunne velge den hun likte best.

Og sånn går nu dagan..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *