Ikea – montering – clas ohlson – raiding – sliten

skagen plakat

Ettersom badet var ferdig og alt det der så behøvde vi ta en ekstra tur til Ikea for å kjøpe hengsler til skapdørene. Jeg hadde klart å kjøpe feil mens vi var i Danmark og jeg nekter å betale 90 kr i frakt for å få tilsendt nye. Men å mest antagelig bruke mer i bensin, mat og drikke for å kjøre til Ikea på Slependen, det var selvsagt ikke et problem. Mens vi var der plukket vi også med oss to Billy-hyller. En høy og en lav i bjørk. Dette er fordi vi har gått tom for plass i de bokhyllene vi allerede har.

Vi hadde reist rundt kl 10 om morgenen og var tilbake igjen rundt kl 13.30. Jeg begynte umiddelbart å montere sammen Billy hyllene slik at vi fikk dem på plass snarest. Det tok ikke lange tiden å få satt det sammen, men herregud så varm jeg ble. Tydeligvis ikke helt frisk enda om det skal så lite til som to hyller fra Ikea for å få meg til å svette.

Sekundet de var på plass begynte vi å flytte de forskjellige hobbytingene hans inn i hyllene ut fra soverommet og stua. Så er det endelig litt mer orden på sakene. Jeg kjøpte ikke dører til disse fordi de bokhyllene som allerede står der har glassdører og jeg føler meg ikke helt trygg på å lempe dem opp på takgrinda og kjøre avgårde. Men så viste det seg at vi hadde ikke siste biten til takgrinda med da vi først var der oppe, så den lange Billyhylla måtte inn i bilen på et vis.

Men i det store og det hele så løste det seg pent. Skapdørene til badet kom seg opp også uten store problemer. Skal bare vaske litt der inne så tar jeg bilder og viser stolt frem det nye badet.

billy hylle

I firetiden reiste vi opp på Nordbyen og stakk innom Clas Ohlson. Bestemte meg for at jeg ville ikke utsette ting lenger og plukket med meg to helt vanlige bilderammer i hvit til Skagen-plakatene jeg plukket opp i Danmark. Da vi kom hjem fikk jeg dem endelig opp på veggen over tven. Dermed har to bilder av Kittelsen herved blitt fjernet. Den ene er av Nøkken i hesteform, det andre er av ekorn som hopper fra en gren med snø på. Sistnevnte var jo ikke helt min ting, men jeg liker Kittelsens bilde av Nøkken i hesteform, så den kommer jeg til å finne en annen plass til.

Etter litt middag var det endelig tid for raid. Jeg har ikke spilt World of Warcraft på tre uker på grunn av ferie og alt det der, men det var deilig å endelig kunne logge seg inn og spille litt med “folka”. Raidet varer egentlig i tre timer, men siden vi klarte oss såpass bra og i bra tempo så var vi og gjorde forsøk på Kil’Jaeden Heroic allerede i 22-tiden. Det var ved dette øyeblikket jeg innså at jeg burde kanskje finne fram Bandicam så jeg kunne legge ut video senere, men ettersom jeg opplevde litt lagspikes her og der endte det med at jeg lot være. Jeg hadde ikke lyst til å gjøre det verre. Etter en halvtimes forsøk og en fyr som hentet fram resto shamanen sin istedetfor demon hunter gikk han endelig ned.

Og jeg kunne ikke ha vært mer overlykkelig av å kunne gå og legge meg tidlig så sliten som jeg var.

Men midt på natten våknet jeg av Felix. Han mjauet kontinuerlig og romsterte rundt på gulvet. I min skrekk og gru trodde jeg et øyeblikk han kanskje hadde tatt med seg et levende bytte hjem som han da ville leke med under senga mens vi sov. Men etter å ha fått slengt på lyset og studert kattebeistet betraktelig viste det seg at han rett og slett hadde funnet hårstrikket mitt.

Han elsker hårstrikk nemlig. Han kan leke med det i evigheter og når han går lei så legger han det fra seg i vannskåla. Vi aner ikke hvorfor, det er bare en sånn rar ting han gjør.

Det er slitsom å være hjemme etter ferie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *