Nytt prosjekt igang; Navneduk med hjort

navneduk med hjort

Jeg har slitt litt de siste par dagene med migrenen og slikt siden vi kom hjem og idag følte jeg meg endelig opplagt nok til å tegne litt. Mitt prosjekt består av en navneduk med hjort som en slags “feiring” av at vi giftet oss for et år siden. Så det blir to hjorter, litt kranser og border, våre navn, diverse relevante datoer også skal jeg brodere det igjen etterpå.

Ganske enkelt et lite prosjekt jeg burde klare på kort tid uten å måtte bruke for mye tid og krefter på unødvendige detaljer… sa hun.

Jeg har også lyst til å fortelle litt om det nye badet vi har fått ordnet med, men jeg mangler stadig hengsler til å få opp skapdørene til all den nye fantastiske lagringsplassen jeg brått har fått, så det blir litt senere slik at det blir ekstra fint på bildene.

Jeg vet ikke helt hva jeg syntes om dusjdørene, men motviljen jeg har til mitt eget valg akkurat nå har mer med dusten som har installert dem enn selve dusjdørene. Han har nemlig klippet skubbelisten alltfor kort, så vi måtte bruke mer penger på å kjøpe nye. I tillegg har han fullstendig ødelagt den ene skruen som holdt dusjstanga på plass i toppen, men alikevel ikke fått den skrudd helt inn slik at den stod og slang. Så vi måtte hakke oss igjennom det ene plastikkfestet for å kunne ta ut skruen med en tang og så bruke ytterligere 450 kr på å kjøpe en ny av samme merke ettersom det dessverre ikke er å oppdrive nytt feste på egenhånd. Etterpå ble jeg stående og montere det selv med litt kortere og sterkere skruer uten at det var noe problem.

Og så viste det seg at samme dust har ikke passet på å montere sluket solidt nok til vasken og vann rant rett ned i den nederste skuffen under, så vi måtte stå og demontere og sette sammen igjen for å få det hele på plass. Man blir litt oppgitt for å si det sånn. Men forhåpentligvis har vi fått løst alt fram til Søndagen når vi har dørhengslene til skapet og kan endelig ta et par skrytebilder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *