Med feber og forkjølelse i Danmark

dahlia

Og igår skjedde det jeg var redd skulle skje ettersom det var det som skjedde sist ferie. Jeg har blitt syk.

Igår våknet vi litt senere på formiddagen og ettersom det var overskyet vær bestemte vi oss for å ta turen til de to bruktbutikkene ute på Svenstrup utenfor Ålborg. Den første butikken er i regi av Danmission og er kjempestor. Jeg tok et par bilder av stedet jeg blir nødt til å legge ut senere. Jeg kjøpte et par bøker om håndarbeide der før vi reiste videre til en Kirkens Korshær som lå like ned i veien. Det spesielle ved denne KK-butikken er at de også tar inn gammelt byggemateriell, så om du trenger fliser, dører, vinduer osv så har de det også. Butikken i seg selv er direkte enorm. De har så utrolig mye jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg og peker rundt på de forskjellige hundrevis av tingene jeg kunne tenkt meg å ta med hjem, men som jeg selvsagt ikke har plass til overhodet.

Jeg dykker ned i noen kurver med gamle blader og finner en god del broderimateriell jeg kunne tenkt meg, deriblant fullt mønster til Dronning Ingrids navneduk. Når jeg skal betale for det ser mannen på det og sier “Det er til… strikking..?” Etter at jeg påpeker det er broderi blir tøylene til kassa pent overlatt til en dame som sier at jeg kan få det hele for 20 kr. En ytterst god handel.

Ettersom den tredje bruktbutikken vi ønsket å reise til dessverre ikke var der lenger bestemmer vi oss heller for å stoppe på Bilka for å se oss litt omkring etter forskjellige ting vi har på listen som skal med hjem. Greit å gjøre litt rekognisering før den store “let’s buy all the meat ever” dagen før vi reiser hjem.

Jeg merker at jeg føler meg virkelig ikke opplagt, selv etter en tur i Bistroen for å spise. Tidligere på dagen hadde jeg merket at halsen min føles vond og vi kjøpte inn litt Zyx som jeg har tatt godt i bruk. Etter hvert kommer vi oss ut og vi reiser tilbake til sommerhuset hvor min tilstand har endret seg fra “lite opplagt” til “faen, jeg har feber og snørr”.

Resten av dagen og kvelden ble jeg liggende på sofaen og spise kjeks og se på tv. Det var alt jeg hadde ork til. Feber har jeg stadig idag, og snørret har blitt verre. Iløpet av denne bloggposten har jeg måttet gå og snyte meg 5-6 ganger. Forhåpningsvis blir jeg fort bedre da vi tross alt skal være her i to uker og kan ikke dra hjem tidlig på grunn av badrenovasjonen som pågår der.

På plussiden så er den solbrente nakken min mye bedre.

Marius skal ut og kjøpe Kleenex til meg som jeg skal bruke istedetfor det superbillige toalettpapiret vi har. Så slipper jeg å raspe opp nesa mi i tillegg. Ette hvert som jeg forhåpentligvis forbedrer meg angående feber og snørr så skal vi ta en liten kjøretur rundt på landevejene så vi ikke blir sittende inne hele tiden. For jeg orker ikke å sitte still på en plass hele tiden på ferie. Jeg må bevege meg litt rundt, selv når jeg er syk og har feber.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *