Geometrisk Mandala Nr 1 – Til august

geometrisk mandala nr 1

(Inneholder egen reklamelink)
Okey, så tok det meg mer en halvannen uke å brodere det ferdig. I mitt forsvar der det veldig vanskelig å følge med på TV samtidig når man ser gjennom sesonger man egentlig ikke hadde fått med seg av Trueblood. Og seneste av Game of Thrones. Selv om jeg egentlig ikke begynte å følge med før sesong 5.

Men jeg har kommet ganske langt. Det er veldig lite igjen, jeg må bare ta meg sammen og slutte å se så mye på tv mens jeg holder på.
Ettersom mønsteret allerede ligger ute for salg har jeg egentlig ikke noe hast med å bli ferdig, men jeg har andre ting i hodet mitt som jeg veldig gjerne vil i gang med før jeg reiser på ferie om to uker.

Insektbittene på ryggen har blitt bedre, men de helt øvers klør stadig som bare det. Resten klarer jeg heldigvis ikke å nå selv så de blir i det minste ikke klødd på. Men jeg tror de på toppen av skuldrene kommer til å etterlate seg arr om jeg ikke er forsiktig med måten jeg formentlig klorer meg selv på. Jeg har dessverre brukt opp flasken med salve som ble kjøpt for å redusere kløingen. Får vel minne Marius om å kjøpe en en ny før jeg ikke har hud igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *