Geometrisk Mandala Nr 1 – Etter en uke

Geometrisk Mandala Nr 1

Da har det gått en uke siden jeg startet på Geometrisk Mandala Nr 1. Jeg har ikke fått brodert mye av gangen ettersom jeg har hatt andre ting å gjøre, deriblant gå meg fullstendig vill i skogen. Men jeg har da kommet et stykke etter en ukes tid.

Jeg vet faktisk ikke helt ærlig om jeg skal lage flere mønstre som denne da jeg dessverre syntes den var lite utfordrene å brodere. Sålangt har jeg bare brodert feil en gang og jeg har lett for å kjede meg om det går for fort unna. Men vi får se hva det blir til. Det er godt mulig at jeg tegner noe som holder samme stil innen “geometri”, men at det blir en mer konkret ting jeg tegner, som en blomst f. eks.

Insektbittene på ryggen klør heldigvis mindre slik at jeg sover litt behageligere om natten, men bruker stadig store doser selvbeherskelse for å forhindre meg selv i å klore meg selv sønder og sammen.

Også har jeg fått forferdelig dilla på en sang fra animefilmen Paprika som bare heter “Parade”. For de som har sett filmen og hørt låten forstår nok hvorfor den har klistret seg til hjernen min som den har.

Som ettertanke har jeg kommet på at jeg ikke har en ramme til dette broderiet. Til tross for at jeg hadde egentlig lovet meg selv å finne ramme først, regne opp hvor hvor stort rutemønster var tilgjengelig for meg og designe noe utifra det. Så ved et eller annet tidspunkt på jeg vel tilbake på Clas Ohlson og se hva de har av rammer igjen.

En dag! En dag vil jeg lære!

Geometrisk Mandala Nr 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *