Geo Mandala Nr 1 – Dag 3

Geo Mandala Nr 1

(Inneholder egen reklamelink)
Mønsteret er tegnet ferdig og lagt ut på Etsy samtidig som jeg har begynt å brodere det selv. For hva er vel vitsen med å lage et mønster man ikke selv er villig til å brodere. Det går litt tregt ettersom jeg har hatt andre ting som må ordnes og har ikke helt funnet roen til å sitte med det.

Vi har blant annet sett filmen ‘Logan‘ på tirsdag (fast filmkveld), spilte litt for mye World of Warcraft igår og idag så vi Kiki’s Delivery Service, en animefilm fra Ghibli Studio. Med unntak av ‘Spirited Away’ begynner jeg å få litt problemer med å forstå legendestatusen Ghibli Studios ser ut til å ha fått. De er visuelt flotte og alt det der, men jeg forstår ikke helt den store attraksjonen ved dem da både Totoro og Kiki er “stillegående” filmer uten særlig “omf”. Jeg klarer ikke helt beskrive det, men jeg føler at etter at jeg har sett dem så mangler det noe. Man blir sittende og vente på at selve historien skal begynne eller ta fatt uten å innse at det man ser på ER historien.

geotest

Men i en times tid etter filmen fikk jeg satt meg ned litt og brodert. Jeg har allerede begynt å få en masse ideer til fremtidige mønstre med geometriske former, og det er gøy å la fantasien flyte fritt mens jeg holder på. Men i ettertankens klokskap har jeg også lagt merke til at 18 forskjellige farger i samme mønster var ganske så ambisiøst, og litt irriterende. Jeg skal nok fullføre, men jeg tror ikke det kommer til å ta meg tre uker. Jeg tror det kommer til å ta meg kanskje en uke også står jeg uten noe å gjøre igjen.

Også må jeg selvsagt også dele med bildet av Carmen der hun lå og koste seg så kostelig ved siden av meg. Det er nesten så man blir misunnelig på hvor kos den katten har det noen ganger.

carmen
Rub mah Belly!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *