Det ble Mandala gitt

mandala

Etter å ha stirret på en blank skjerm et stykke tid gav jeg litt opp angående elgen. Så jeg innfant meg på soverommet med korktavla mi som jeg bruker som sengebord. Der har jeg sittet mesteparten av dagen og kvelden og tegnet opp tilfeldige mønstre.

Foreløpig har jeg kun tegnet opp to med ganske likt mønster, men med forskjellige fargekombinasjoner. Jeg har også forsøkt å holde ‘bitene’ mindre enn på den første slik at det ikke blir ubalansert mellom fargene. Så langt er det gøy og faktisk ganske avslappende å tegne. Har til og med tillatt meg å ha gamle episoder med X-files spillende i bakgrunnen.

Jeg har også hatt utskrifter av gamle kvarder liggende rundt som inspirasjon til måten mønsteret er bygget opp. Det er morsomt å se at uansett hvor gammelt en teknikk er så er den stadig like brukbar.

Strengt tatt er det vel egentlig ikke en mandala. Men for husfredens skyld så kaller vi den det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *