Geometrisk mandala eller elg i solnedgang?

elg

Ettersom mitt seneste prosjekt herved er ferdig er jeg på jakt etter noe nytt å lage. Samtidig må jeg også huske at jeg skal på ferie om fire uker, så det er uaktuelt å starte på et tilfeldig megaprosjekt som tar flere måneder å brodere.

Så jeg leker litt med to prosjekter i hodet mitt.

Prosjekt X

Det første er en geometrisk mandala med forskjellige mønstre innad i selve mandalen. Jeg tenker masse farger på hvit aida. Ikke så alltfor stort, kanskje rundt 20-25×20-25 cm bilde. Beskrivelsen gir liten mening, men jeg ser den sånn delvis i mitt eget hode. Kanskje jeg til og med kan bruke tellelinet jeg har da jeg syntes det så veldig fint ut når jeg hadde fyllende farger i det.

Prosjekt Y

Det andre er silhuetten av en elg. Utenfor elgen er det blackwork mønster, mens inni er det korssting som igjen viser noe helt annet. Kanskje en hare med en rev løpende etter. Altså erketypisk norske motiver med litt britisk blackwork. Problemet med den er at blackwork er noe som tar tid. Lang tid, og jeg vet ikke helt om jeg orker å både tegne OG brodere blackwork.

Jeg har altså klart å fremstille to mulige prosjekter samtidig i hodet mitt som er fullstendig annerledes fra hverandre. Nøyaktig hva jeg velger vet jeg ikke helt. Det er godt mulig jeg prøver meg på begge om den første ikke tar for lang tid. Uavhengig av hvor urealistisk det mest antagelig er. Kjenner jeg meg selv rett så ender det med at jeg lager den ene og har glemt den andre ved det tidspunktet og iherdig begynner på noe helt annet som har dukket opp i mellomtiden.

Hvis man ser bortifra oppvasken og klesvasken som endelig ble ferdig, har jeg gjort absolutt ingenting produktivt idag. Viktig å holde hviledagen hellig og alt det der. Katten satte ihvertfall stor pris på en snorkepartner på sofaen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *