På biltur med toalett

broderihylle

Idag kom dagen hvor vi endelig skulle få ordnet med alt vi trenger til badet når det skal pusses opp. Vi bestemte oss for å kjøpe alt på Megaflis for enkelthetens skyld. Jeg vet ikke helt hva selgeren der nede innbilte seg, men du får IKKE med deg servantskap, servant, speilskap OG toalett i en Volvo c30 uansett hvor hardt du drømmer. Så vi ble nødt til å ta en ekstra tur for å hente selve toalettet.

Det eneste vi mangler nå er dusjdørene og å bli enige om en ny vaskemaskin (som forhåpentligvis også er tørketrommel). Selve dusjdørene skal vi hente til uka, Marius venter på at en venn skal komme hjem fra ferie så vi kan låne kassebilen og få litt hjelp til bæring. Når det gjelder vaskemaskinen så ligger problemet i at brukeranmeldelsene som har kommet inn ofte gir inntrykk av at vaskemaskinen kanskje ikke er så bra alikevel som man håper på etterfulgt at butikken ikke har akkurat DEN som vi da kunne tenkt oss istedet. Med mindre vi syntes det er greit å kjøre til Sogn og hente. Merker det ikke er aktuelt.

Vi hadde jo et par ting vi skulle ordne etter turen på Megaflis så det endte med at toalettet ble med på kjøreturen ned til Skien. Viktig å se verden litt før man blir skrudd fast et sted.

Etter et par timer kom vi endelig hjem igjen og måtte bære opp toalettet. Gikk heldigvis bra og det er deilig med en bekymring mindre å tenke på. Nå kan august bare komme så vi kan dra på ferie.

Dagen generelt har vært utrolig sløv. Vi gikk ikke tur før i 22-tiden og da vi var på vei ned trappa hadde naboen under oss fått besøk. Mens jeg sitter og skriver etter å ha kommet hjem igjen hører jeg brått noe helvetes støy fra leiligheten under, nesten som om noe fløy veggemellom, etterfulgt av 4 20-årige menn som står og brøler til hverandre. Gudene må vite hva som foregår der nede, men det høres virkelig ikke hyggelig ut. Forhåpentligvis roer de seg ned igjen, eventuelt stikker ut og drikker et annet sted så vi andre kan slippe å bli dratt inn i det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *