Sjællands Fugler – ferdig og innrammet

sjællands fugler

Det tok sin tid og tre sesonger med Trueblood, men da var jeg ferdig med dette mønsteret også. Jeg har fått rettet alle finurligheter som jeg hadde klart å tegne opp feil og fått rammet inn testbroderiet mitt i en enkel hvit ramme jeg plukket opp på Clas Ohlson.

Lysforholdene er dessverre dårlige ettersom det er såpass sent og jeg generelt sett ikke er verdens beste fotograf, så instagram-bildet jeg tok for et par minutter siden får holde som bevis og inntill videre.

Litt usikker på hva jeg syntes om kamera på nye mobilen som har tatt det, men det er nok meg som mangler litt finjustering i oppløsning og andre innstillinger. Imorgen skal jeg finne frem speilreflekskamera og se om jeg får til noe bedre og langt skarpere.

Jeg liker dette mønsteret veldig godt, jeg vet bare ikke helt om jeg føler fargene var helt innafor. Nuvel, nå er det uansett gjort også får jeg bare prøve noe annet på neste mønster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *