Windows Creator Update (1703) og den jævla wifien

hjemmekontor

Snart kommer hoder til å rulle. Gjerne noen som jobber for Microsoft, for nå begynner jeg å bli forbanna.
Helt siden Creator Update 1703 ble automatisk installert uten at jeg rakk å si “Nei, ikke faen!” så har jeg hatt problemer med wifien. Jeg vet heller ikke for sikkert om det er Windows Defender som gjør at wifien er ustabil som et helvete, men jeg sitter mesteparten av surfetiden min med å trykke F5 nesten kontinuerlig. Finner brått ikke VG, Amazon, enkelte Ebay sider, blogg.no og jeg vet ikke hva. Trykker jeg F5 popper siden opp uten problemer. Skal jeg google noe tar det tusenfjakse år før den faktisk finner noe. Også bruker vi et par år til på å vise søkeresultatene.

Så nå har jeg slått av Windows Defender og installert Forticlient istedet slik at pcen ikke står fullstendig ubeskytta. Brannmur på pc er deaktivert siden vi HAR en brannmur i Fortigate-boksen, og så langt ser det ut til at det delvis har blitt bedre.

Jeg kommer meg på Ebay ihvertfall. Om det er en god eller dårlig ting skal jeg la stå usagt. Youtube er stadig periodevis treg, men jeg får sett på videoer i det minste. Hvem faen legger ut en Windows Update som fucker med folks evne til å komme på internett? Seriøst!

Akkurat nå føler jeg trangen til å finne fram drillen og en veldig lang nettverkskabel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *