Nye sandaler og hvorfor de ikke passer bra

nye sandaler

De kom overraskende fort fra Kina, disse nye sandalene. Men det ser dessverre ut som om selgeren har gjort en feil jeg ikke har lagt merke til før etter en lengre gåtur.

Jeg bestiller alltid str. 37. Det er skostørrelsen min uansett hvor jeg prøver sko. I UK størrelser blir det 4, og i US størrelser blir det 6 1/2. Så når jeg bestiller fra Ebay så bestiller jeg alltid str. 4. Enkelt konsept, ikke vanskelig i det hele tatt.

Sandalene jeg har bestilt passet, men var veldig snaue. Skulle hatt kanskje en cm større i lengden og lignende. Foten min passet i den, men det var smått om plassen. I tillegg er hælen forhøyd på venstre side på venstre fot som gjør at fotstillingen min blir feil, så jeg må finne fram dremelen senere og få rettet litt på det. Og det var da jeg snudde skoen etter 4 km lang tur jeg så det. De er størrelse 36. Faen.

Ikke rart de var i snaueste laget. Men nå er de gått inn, så nå er de mine. Og de er ikke ubehagelige å ha på, jeg klarer sagtens å gå langt i dem. Jeg skal bare rette litt på sålen rundt hælen slik at fotstillingen min blir riktig igjen.

Viktig å huske når man kjøper sko på Ebay og andre steder på nett; Konverteringen av størrelser er ikke alltid helt på stell. Bestill med forbehold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *