Oppdatering på sjællandske broderier

Oppdatering på sjællandske broderier

Det har vært et par rolige dager i helgen til tross for Stavernfestivalen som har duret i vei til langt på natt. Til tross for at jeg bor halvannen mil unna i motsatt retning har vi alikevel fått full volum på konsertene som har vært der ute og på torsdags kvelden var det verst. Da var det viktig å holde på helt til klokken tre om natten til tross for at programmet sa de skulle være ferdig halv ett. Da jeg kommenterte dette på facebooksidene dems (ettersom det var vanlig ukedag og oss vanlige dødelige skal jobbe dagen etter) var det viktig for et par å fortelle at jeg burde tåle såpass etterfulgt med at jeg måtte få meg et liv. Jeg har et liv, det krever at jeg får lov til å sove om natten uten å høre teknomusikk fra en konsert halvannen mil unna til klokken tre om natten.

Bare sånn i tilfelle at lyden kom fra et helt annet sted tok jeg en telefon til Politiet kl 2 og for å høre om de kunne dobbeltsjekke hvorvidt det faktisk var festivalen som var stadig igang eller om det var noen andre som spilte under dekke av festivalen. De skulle sjekke det ut så snart det hadde mulighet til det, men det var jo en god del kranglefanter på gang inne i Stavern som de selvsagt måtte prioritere. Klokken tre ble det endelig stille og det var mulig å få seg noe søvn.

Stadig står folks heller ufine kommentarer på facebook som har svart på posten jeg la igje, ei har folka bak Stavernfestivalen svart. Jeg syntes sånt er uproft. Folk som har svart er folk som utelukkende bor i de delene av Larvik som ikke får støyen eller fra Kvelde. Så folk som ikke opplever støyen som oppstår til langt på natt er under formeningen av at resten av oss skal bare “suck it up”. Det er jo tross alt ikke dem det plager. Jeg tør ikke engang tenke på hvor ille det må være for de som bor i Stavern, Brunla, Rødberg, Agnes, Tveteneåsen osv. Det må ha vært helt forferdelig for dem.

Men takket være våkennettene har jeg kommet et godt stykke på broderiet og jeg tviler på at det vil ta lang tid før jeg er helt ferdig. Jeg har også oppdaget en plasseringsfeil ved et av småbitene som jeg har fått rettet. Det lønner seg virkelig å gjøre testbrodering av mønstre før man gir dem ut. Da får man virkelig gått over det hele og sjekket at de er lette nok å brodere og ikke har feil i dem.

I bakgrunnen har jeg faktisk blitt sittende og se på Trueblood. Jeg så aldri helt den serien fra begynnelsen til slutt og det er greit å få fylt inn tomrommene som jeg hadde fra tidligere. Sålangt er jeg i sesongen hvor Sookie møter Alcide. For de som vet hva det betyr..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *