Min nye veske, lilla selvsagt

lilla veske

Mitt kjøp fra forrige Ebay-seanse hvor jeg så på det aboslutt billigste tilgjengelig på Ebay under diverse kategorier. Jeg bestemte meg for å se om jeg kunne finne noen lilla håndvesker til en billig penge som jeg faktisk likte utseende på. Og til slutt falt jeg på denne.

Den kommer også i andre fine farger som klar blå, lys grå, sort og noe jeg tror skal være rød men ser ut som lakserosa på crack. Det er denne spesifikke selgeren jeg har kjøpt den av, men den er tilgjengelig hos opptil flere andre selgere. Prisen varierer fra £5-7, uten frakt.

Det eneste jeg IKKE liker med vesken er skulderstroppen, og der har jeg allerede bestilt ny som erstatning. Den er simpelthen for tynn og vridd til å være behagelig og se bra ut samtidig. Men altså, £6.51 da. Fin veske til god pris.

Den passer flott med min nye lavendel lommebok som jeg kjøpte for £1.92

Lilladilla. Kan neppe være sunt i lengden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *