Lilla Sjællands Fugler – endelig begynt

lilla sjællands fugler

Jeg har tilbrakt mesteparten av dagen alene da Marius måtte jobbe sent. Det er vanligvis ikke et problem i seg selv, men blir jeg for lenge alene utover kvelden har jeg en dårlig uvane med å tilbringe for mye tid på Ebay. Idag er et godt eksempel, jeg har blant annet 7 nye anime filmer på vei til meg som er nyinnkjøpt. Og et par trøyer, sandaler og sportsbh…

Men jeg har midt i alt vimvamset endelig klart å komme igang med ‘Sjællands Fugler‘ og det blir i lilla. Veldig lilla. De to trådene er faktisk norsk ulltråd kjøpt fra Skaar Tekstil i sin tid. Jeg prøvde først med lyse farger, men det ble rett og slett ikke slik som jeg ville ha det. Jeg sitter igjen med følelsen at lysfargede tråder er tynnere enn mørkfargede tråder. Men det er sikkert noe jeg innbiller meg. Jeg har stadig en del 14-tråd Tellelin som jeg kan brodere på. Det blir spennende å se senere hva jeg kan bruke det til.

En av disse dagene håper jeg også å få tak i ufarget ulltråd som jeg kan forsøke å farge selv. Jeg tror det kunne blitt morsomt å prøve. I det minste en ny erfaring rikere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *